Чандраканти

Някои по-важни неща за мен

Казвам се Даниела Генова, а духовното ми име е Чандраканти. Родена съм на 08.11.1965 г. в гр. София. През последните 20 години проявявам интерес към древната ведическа философия, култура и начин на живот, стигаща до нас чрез произведенията на А. Ч. Бхактиведанта Свами Прабхупада и духовната практика на Международното Общество за Кришна-съзнание (ИСКОН), основано от него. От тогава активно се занимавам с изучаване и практикуване на Аюрведа.

Обичам да общувам с хората и винаги съм се старала да им предам знанието за здравословен и балансиран начин на живот, с което разполагам. Аюрведа ни учи по много начини как да постигнем здраве и равновесие. Всеки обект от ежедневието има своето благоприятно или неблагоприятно влияние върху нашия живот. Една от тайните на Аюрведа е да се научим да се предпазваме от негативното въздействие. Вегетарианството, природосъобразния начин на живот, скъпоценните и полускъпоценните камъни могат много да ни помогнат. Правилният подбор на кристали и минерали ще ни позволи да се възползваме от скритата сила на природата.

Ако попълните теста, който можете да намерите на този сайт и ми изпратите резултатите си, мога да ви препоръчам подходящи храни, масла, масажи, благовония, йога упражнения, медитация и бижута от полускъпоценни камъни (комбинация от кристали, минерали и метали), според вашата индивидуална Аюрведа конституция.

Можете да се свържете с мен на моя и-мейл candrakanti във gmail точка com или да ми се обадите на тел. 089 789 44 87